Robotmaaiers

De RM line van Cramer zijn volledig geautomatiseerde robotmaaiers, en is onder te verdelen in 6 modellen. Ieder bedoeld voor hun eigen oppervlakte gazon. Met volledige 2G/4G-connectiviteit via de Cramer Connect-app kun je eenvoudig maaischema's beheren en de status van de robot volgen, zodat je nooit meer zelf hoeft te maaien. De RM robotmaaier van Cramer is ontworpen met het oog op veiligheid en beschikt over een geïntegreerde tilsensor die de messen automatisch doet stoppen en een botssensor om obstakels te herkennen.

Cramer RM2700

De RM2700 is een volledig geautomatiseerde robotmaaier, ontworpen voor grote tuinen tot 2.700 m². Met volledige 2G/4G-connectiviteit via de Cramer Connect-app kunje eenvoudig maaischema's beheren en de status van de robot volgen, zodat je nooit meer zelf hoeft te maaien. De RM2700 is ontworpen met het oog op veiligheid en beschikt over een geïntegreerde tilsensor die de messen automatisch doet stoppen en een botssensor om obstakels te herkennen.

Robotmaaier RM2700

Robotmaaier RM2700

Zelfstandig maaien

Deze robot maait je gazon automatisch zonder dat je een vinger hoeft uit te steken. Onderhoud oppervlaktes tot 2.700 m² en hellingen tot 25% voor een gezonder en groener gazon. Met slechts 57 dB hoor je nauwelijks wanneer hij maait, waardoor hij op elk moment kan werken zonder jou of je buren te storen.

Uw gazon, op uw manier

Met een eenvoudige aanpassing van de maaihoogte kan gemaaid worden van 20 mm tot 60 mm, zodat je de perfecte look voor jouw gazon kunt kiezen, of het nu korter of langer en natuurlijker is.

Makkelijk schoon te maken

Met IPX5-waterbescherming is de maaier niet alleen beschermd tegen het weer, maar kan hij ook worden gewassen met een tuinslang dankzij de gemakkelijk afneembare cover.

Veiligheid

Naast een groot aantal veiligheidssystemen is de maairobot geïntegreerd met verschillende beveiligingsfuncties om uw machine tegen diefstal te beschermen. Dankzij de 2G/4G-connectiviteit heeft de maaier zowel GPS-positionering als een Geofence-gebied. Bij een poging tot diefstal zal de maaier automatisch vergrendelen, een alarm laten horen en live te volgen zijn via de app.

Informatie aanvragen

Robotmaaier RM2700