Professioneel tuingereedschap

Wij kunnen alle apparatuur van Cramer tegen concurrerende prijzen leveren. Sinds 2017 is Globe Group de meerderheidsaandeelhouder van Cramer; een bedrijf dat koploper is in een wereld waarin fossiele brandstoffen en elektrische snoeren achterwege gelaten worden. Oplaadbare accu-technologie is daarom op het gebied van professioneel tuinieren de toekomst.

Voor de professionele tuinarchitect

De gecombineerde kracht van Globe en Cramer heeft het mogelijk gemaakt om alle producten aan te passen aan het huidige milieudebat en de samenwerking komt dan ook voort uit het verlangen om een actieve rol te spelen in deze verandering - ook met de steeds strenger wordende milieueisen in gedachten. Dit heeft ertoe geleid dat ze zich willen zetten voor het transformeren van benzineproducten in accu-aangedreven producten, zonder aan prestaties af te hoeven doen.

De groep heeft partners over de hele wereld, met vaardigheden die uiteenlopen van onderzoek en ontwikkeling tot productie en die alleen bestaan binnen de Globe Group. Dit zorgt ervoor dat er controle is over elke stap van het productieproces, wat resulteert in een geweldige efficiƫntie, kwaliteit en capaciteit om geschikt gereedschap voor de professionele tuinarchitect te producteren.

Informatie aanvragen Download de brochure

Professioneel tuingereedschap

82V Technologie

82V Technologie

Professionele tuinmachines maar dan op accu. Geen gesjouw meer met verlengsnoeren of benzine. Met het nieuwe 82v- batterijsysteem van Cramer krijg je de kracht van een brandstof aangedreven tuinmachine met het gemak van een accu aangedreven machine. Naast het gemak ervan zijn er nog tal van voordelen op te noemen om over te stappen op de Cramer 82v machines. Neem bijvoorbeeld de duurzaamheid van de machines. De machines hebben ten opzichte van hun brandstof aangedreven concurrentie minimaal onderhoud nodig. Daarnaast creƫren we met de machines ook geen directe uitstoot waardoor er op een milieuvriendelijke manier gewerkt kan worden. Het inademen van uitlaatgassen is hiermee ook verleden tijd. Neem vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden van de 82 v tuinmachines van Cramer.